Dinu Iancu-Sălăjanu “gătește la costum”

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, își va demonstra, sâmbătă, 4 martie, abilitățile culinare. În calitate de invitat al emisiunii “Gătit la costum”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, șeful administrației sălăjene va fi pus în fața unei noi provocări, mai puțin formală, pentru a-și dezvălui o latură necunoscută, încă, de către public.

Potrivit descrierii emisiunii, “<Gătit la costum> nu are în centrul programului un veritabil bucătar, nici Chef nici artist al gastronomiei. Este un program despre simplitate, cu oameni simpli, un program filmat într-o casă normală, cu vecini, cu stradă îngustă. Chiar și aceasta este o experiență atipică. Ștefan Lungu îşi doreşte ca sâmbăta să fie marcată de discuții savuroase și de preparate realizabile, inspiraționale”.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 13.30.

3 Replies to “Dinu Iancu-Sălăjanu “gătește la costum””

  1. Mai bine ar repara podul de peste valea Agrijului de pe drumul ce leaga Romita , com.Romanasi , de comuna Balan , localitatea din care a “izvorat” actualul presedinte , fost si viitor lautar Dinu Iancu Balaneanu ?!!

    1. Ce sa repare ăsta? Îl doare in p…. De comunitate! Ăsta nu-i bun nici la o firma de paza sa lucreze darămite sa conducă un județ! Ca și bode de-altfel! Sper ca cei ce i-ați votat va dați seama ce greseala uriașă ați făcut!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *