decembrie 5, 2022

Dinu Iancu-Sălăjanu: ”Avem nevoie de un parteneriat solid între administrație și mediul de afaceri”

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat joi, 6 octombrie, la ediția a doua a evenimentului “Business Forum Nord-Vest”. Acest eveniment face parte dintr-o serie de întâlniri de business regionale realizate de cele mai importante organizații ale oamenilor de afaceri din Regiunea Nord-Vest, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

În cadrul discursului său, șeful administrației județene a subliniat nevoia de colaborare strânsă dintre mediul de afaceri și instituțiile publice, de parteneriat public-privat bazat pe încredere prin care comunitățile să se dezvolte sustenabil.

“Cred că este necesar ca mediul de afaceri și administrația locală să își unească forțele și să poarte, în permanență, un dialog transparent și constructiv, pentru că doar printr-un parteneriat solid și bazat pe încredere reciprocă putem crea premisele pentru performanță, pentru o economie durabilă și prosperă. Cuvântul-cheie trebuie să fie «împreună»: împreună identificăm cele mai bune soluții pentru o dezvoltare durabilă, împreună reușim să dezvoltăm integrat această regiune și tot împreună putem asigura un viitor sustenabil pentru comunitățile noastre”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Organizat la Baia Mare, evenimentul este un demers ce își propune consolidarea relațiilor dintre administrațiile publice locale și mediul de afaceri și, implicit, buna cunoaștere a strategiilor de dezvoltare economică a județelor Maramureș, Sălaj, Bihor și Satu Mare.

credit foto: Consiliul Județean Sălaj.

Ediția a doua a “Business Forum Nord-Vest” face parte dintr-o serie de evenimente de business regionale realizate de cele mai importante organizații ale oamenilor de afaceri din Regiunea Nord-Vest, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

Alături de întreprinzători din cele patru județe, la întâlnirea de la Baia Mare au fost prezenți Alin Seserman, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cătălin Canciu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, președinții Consiliilor Județene din Maramureș – Ionel Bogdan, Sălaj – Dinu Iancu-Sălăjanu și Satu Mare – Pataki Csaba, prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, precum și președintele UNPR, Ioan Lucian.

1 thought on “Dinu Iancu-Sălăjanu: ”Avem nevoie de un parteneriat solid între administrație și mediul de afaceri”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *