Din toamnă mâncăm la MCDrive

Din luna septembrie a acestui an, zălăuanii își vor putea potoli poftele culinare cu preparate fast-food la restaurantul de tip drive through care se construiește pe vechea locație a magazinului Multicom (lângă Severus).  

 Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău, a avut joi o întâlnire la sediul instituției cu directorul general, Paul Drăgan, și cu managerul imobiliar, Mihaela Grosu, ai McDonald’s România, întâlnire în cadrul căreia s-au discutat aspecte cu privire la deschiderea unui McDonald’s de tip drive through în municipiul Zalău.

 Locația aleasă pentru construcție de noii investitori este situată pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 59.

”Primii pași pentru obținerea documentațiilor de urbanim au fost făcuți, iar până în luna septembrie a acestui an unitatea va fi funcțională. Pe lângă ambientul plăcut de care va beneficia zona la finalul acestui proiect, vor fi create și locuri de muncă, lucru important pentru comunitatea noastră”, a transmis Ionel Ciunt.      

Potrivit reprezentanților instituției, documentele de urbansim necesare au fost depuse la Primăria Zalău, urmând eliberarea certificatului de urbanism și a autorizației de construire, pentru ca investitorul să poată demara lucrările în perioada imediat următoare.

În spatele restaurantului McDonald’s va fi construit un bloc cu 10 etaje, cu peste 100 de apartamente.

5 Replies to “Din toamnă mâncăm la MCDrive”

  1. Nu trebuie consumat daca nu doresti…ce dracu tot vorbiti,v-a obligat cineva sa intrat la moll-ul nou?doamne da sa vina si big mack,subway,pizza hot….etc…pai de ce sa fiu obligat sa ma duc pana in cluj pt o pofta anume?locuri de munca ofera,nu?pai de ce e rau?

  2. Ptr “Altu” : Ești prost! Habar nu ai! Dacă nu ar fi țevile si anvelopele ar fi vai de p….lui oraș! Am fi ca in Valea Jiului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *