februarie 9, 2023

Din toamna, cumparaturi de la Penny Market

Constructia primului Penny Market din judetul Salaj va demara in luna martie, cu o intarziere de aproape un an, ne-a declarat Cristian Cazimir, coordonator Expansiune Transilvania al REWE Romania, companie ce detine lantul Penny.
Magazinul va fi ridicat in apropierea statiei de carburanti Mol din Zalau. Cazimir da asigurari ca lucrarile vor fi finalizate in acest an. Intr-o prima faza, deschiderea oficiala a Penny Market din Zalau a fost anuntata pentru luna noiembrie 2008 si amanata apoi pentru primavara lui 2009, pentru ca era nevoie de devierea retelelor de utilitati care exista in zona respectiva. Din cauza unor probleme intampinate cu obtinerea avizelor, reprezentantii REWE dau acum un nou termen: toamna anului in curs. Reprezentantul REWE sustine ca efectele crizei nu si-au pus amprenta asupra planurilor de extindere a retelei de magazine: “Suntem in plina expansiune. Pana in 2012, urmarim sa avem in Romania 200 de astfel de magazine, de la 64 cate sunt in prezent. Magazinele noastre sunt de tip discounter, ceea ce inseamna ca spre deosebire de supermarket avem o paleta mai redusa de produse, insa la preturi dintre cele mai mici. Acesta este un alt element pe care mizam in aceasta perioada delicata”.
Viitorul magazin din Zalau – investitie in valoare de 1,5 milioane de euro – va ocupa un teren de 1.100 metri patrati, din care suprafata de vanzare va fi de 750 metri patrati. Clientii vor gasi aici peste 1.200 de articole – alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, produse proaspete si congelate, legume, fructe etc. Principiul Penny se bazeaza pe achizitionarea de marfa din Romania, astfel incat ponderea articolelor oferite spre vanzare sa fie de provenienta autohtona.
Grupul Rewe este unul dintre liderii europeni in comertul alimentar si in turism. In prezent, este reprezentat in peste 14 tari europene, cu o cifra de afaceri de 40 de miliarde de euro si mai mult de 187.000 de angajati. Oficialii grupului intentioneaza sa deschida un astfel de magazin si in Simleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut