”Din os și corn”- o expoziție inedită la Muzeul Județean

0
35

Osul și cornul au fost printre cele dintâi materiale folosite de oamenii preistorici pentru a confecționa unelte, arme sau podoabe. Tehnicile de prelucrare s-au perfecționat în decursul timpului și, în multe cazuri, avem de-a face cu realizări de mare finețe și migală.

Expoziția Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău își propune să-l introducă pe vizitator în atmosfera acestei străvechi îndeletniciri, meșteșug și artă deopotrivă, prin intermediul unor piese reprezentative confecționate din materii dure animale, descoperite în decursul ultimelor două decenii în cercetări arheologice derulate la trei situri din zona Sălajului.

Vernisajul expoziției are loc joi, 16 septembrie, de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.