Din dragoste pentru performanță, campioanele de la Alegria sunt susținute de Aquarel Zalău

Din dragoste pentru performanță, campioanele de la Alegria sunt susținute de Aquarel Zalău

Centrul de sănătate Aquarel din Zalău susține și recompensează întotdeauna performanța.

Așa cum a obișnuit comunitatea, echipa fantastică a unicului centru în care găsim servicii complete de relaxare, odihnă, hrană, sport, recuperare medicală, mult bun gust și prețuire pentru clienți, oferă acces gratuit sportivilor sălăjeni cu rezultate notabile.

După o serie de sportivi de prestigiu național care s-au pregătit pentru marile competiții de karate, tenis, handbal, înot, karting, și majoretele campioane mondiale ale Clubului Alegria Zalău beneficiază de susținerea Aquarel.

Majoretele campioane beneficiază de gratuitate o duminică în fiecare lună la serviciile spa și la bazinul de înot, atât pentru relaxare, cât și pentru antrenament. Pur și simplu, fetele însuflețesc și colorează atmosfera Aquarel, debordând a energie bună, pasiune și dragoste pentru dans. De altfel, același lucru se întamplă și atunci când se antrenează sau la competițiile la care participă. Rezultatele lor sunt evidente, cel mai apropiat fiind titlurile mondiale obținute la individual sau în echipă la Campionatul Mondial de Majorete desfășurat în Croația, în luna iunie a acestui an.

Atunci au devenit campioane mondiale încă de la prima participare la un concurs atât de important. Fetele au adus la Zalău 5 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz, precum și 6 clasări în primele 10 locuri.

Alegria Zalău deține Locul 1 și titlul de campioană mondială pentru echipa de junioare – open pom-pom; Locul 1 și titlul de campionă mondială pentru Maria Ciortea – Solo cadet open pom-pom; Locul 1 și titlul de campioane mondiale pentru Irina Sabău și Ioana Cojan – Duo cadet open pom-pom; Locul 2 și titlul de Vice-campioane mondiale pentru Maria Brisc și Maia Crișan – Duo junior open pom-pom; Locul 4 pentru Antonia Perneș – solo junior open pom-pom; Locul 5 pentru Ariana Ciuciu – solo junior open pom-pom; Locul 7 pentru Sara Aciu – solo senior open pom-pom. Pe lângă toate aceste medalii, organizatorii au oferit clubului și Premiu special pentru dansurile prezentate de sportivi.

Iar echipa Aquarel este mândră că poate ajuta ca aceste titluri mondiale să se multiplice.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *