noiembrie 27, 2022

DIICOT cere arest prelungit pentru sefii mafiei pacanelelor

Procurorii DIICOT cer Tribunalului Salaj sa prelungeasca arestarea prevenitva de la 30 la 60 de zile celor opt inculpati in dosarul “mafiei pacanelelor”.

Este vorba de Danco Stelian Liviu, considerat capul mafiei, alaturi de Ciascai Radu Ovidiu si Panes Remus Claudiu. Se mai cere prelungirea arestarii si pentru Covaci Paul Grigore, Coman Claudiu, Galgau Alexandru Mircea, Kiczel Robert si Crisan Ionut, care masluiau aparatele de joc.
Danco Stelian si Panes Remus Claudiu sunt asociati ai SC Electro DSL SRL, care detine în administrare un numar de 192 de aparate de tip slot-machine pe raza judetelor Salaj si Bistrita Nasaud. Danco Stelian mai este asociat si cu Ciascai Radu Ovidiu în cadrul SC Game Electronics SRL, care detine in administrare un numar de 56 aparate de tip slot-machine pe raza judetelor Salaj si Maramures.
Danco Stelian Liviu si Ciascai Radu Ovidiu au fost capii retelei. Fiecare dintre ei avea în subordine câte trei membri, fiecare specializat în sectorul sau, pentru a nu se suprapune, potrivit procurorului Dan Budusan. stop_coloana
Inculpatii Covaci Paul Grigore, Kiczel Robert, Coman Claudiu, Crisan Ionut Valeriu, Gâlgau Alexandru Mircea erau membri ai grupului infractional care modificau softul aparatelor de jocuri de noroc, prin folosirea unor dispozitive (chei) ce contin un cip, necesare pentru accesarea neautorizata a aparatelor de jocuri de noroc si stergerea paginii principale din aparatul de jocuri de noroc în functie de care sistemul informatic din acesta calculeaza procentul cu sumele de bani care trebuie câstigate de catre jucatori. Prin aducerea valorilor din aceasta pagina la 0, aparatul nu mai acorda câstiguri clientilor.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *