septembrie 24, 2022

Dia Guard Divino s-a oprit in sferturi, la Campionatul National de minifotbal

In prima faza eliminatorie de la turneul final de la Alba Iulia, campioana Salajului a fost invinsa cu 2 – 0 de catre Borussia Hermannstadt

rn

Campionatul National de la Alba Iulia a strans la start cele mai bune 20 de echipe din tara, care s-au luptat pentru cel mai important trofeu din acest sezon: titlul de campioana.
La Alba Iulia au fost prezente si cele doua grupari salajene, care la Campionatul Regional de la Arad, au ajuns sa isi dispute finala, este vorba de Autovip simleu Silvaniei si Dia Guard Divino.
in Grupa B, Autovip a reusit sa stranga 5 puncte, insa a terminat grupa doar pe locul 3. Formatia simleuana a avut insa si ghinion, deoarece a pierdut doua partide la loviturile de departajare.
De celalata parte, Dia Guard Divino a reusit sa castige Grupa D, cu trei victorii si o infrangere. Chiar in ultimul joc, campioana Salajului a obtinut o victorie mare tocmai cu campioana en-titre Tanzmannschaft Bucuresti, astfel ca salajenii au mers in sferturi de pe primul loc din grupa.
Adversara din sferturi – Burussia Hermannstadt s-a dovedit o echipa mult mai puternica, astfel ca s-a impus cu 2 – 0 in fata celor de la Dia Guard Divino.
Oricum, campioana Salajului a parasit cu fruntea sus competitia, desi nu a reusit macar sa egaleze performanta de anul trecut, atunci cand s-a clasat pe locul 4.
Noua campioana a Romaniei la minifotbal este MAV Timisoara, care in finala a trecut de Extraterestii Bistrita.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.