octombrie 1, 2022

Dia Guard Divino a cucerit Cupa României la minifotbal, dupa o finala disputata cu echipa satelit

Desi se anunta un joc “în familie”, confruntarea dintre campioana Salajului si câstigatoarea Ligii 2 a fost una pe “viata si pe moarte” în care nu s-a tinut cont de prietenii. Ambele formatii au facut spectacol, iar în final, câstig de cauza a avut prima echipa, care si-a trecut în cont al doilea trofeu din acest sezon

rn

Sezonul 2017 – 2018 din minifotbalul salajean s-a terminat oficial duminica, când la Baza Sportiva Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere pentru echipele din Liga 1, 2 si 3, iar mai apoi, pe “dreptunghiul verde”au intrat Dia Guard Divino si Dia Guard Divino II, care si-au disputat finala Cupei României.
Se anunta un meci “în familie”, care nu parea foarte interesant, însa în teren, cele doua combatante nu au mai tinut cont de prietenii. S-au facut fel si fel de pariuri între anumiti jucatori si conducatori, iar în aceste conditii, confruntarea a fost una cu miza.
S-a pus sanatos piciorul la fiecare minge si a rezultat un meci spectaculos.
Campioana Salajului a deschis scorul dupa 4 minute, printr-un sut bun a lui Ionut Blaga, dar echipa satelit – care a fost mobilizata exemplar de catre Flore Pop – a reusit egalarea cu 5 minute înainte de pauza prin Paul Pintea.
Repriza secunda a început cu ocazii bune din partea celor de la Dia Guard II Divino, care au trecut în avantaj, dupa ce Paul Pintea a reusit “dubla”. Avantajul a fost însa de scurta durata, iar dupa niciun minut, adversarii au egalat prin sutul la coltul lung a lui Claudiu Baican.
Apoi dupa un alt minut, Raul Stanciu a marcat dupa o minge primita din aruncare de la margine, iar din acel moment Dia Guard II Divino nu a mai contat.
Prima echipa a mai marcat de doua ori pâna la final si a obtinut o victorie clara, astfel ca si-a trecut în cont al doilea trofeu al sezonului, dupa ce a câstigat si campionatul Ligii 1.
Ambele grupari se pregates acum sa reprezinte Salajul la turneele finale. Dia Guard II va fi prezenta la final de saptamâna, la Sibiu, la Cupa României, în timp ce Dia Guard Divino va evolua la Campionatul National de la Alba Iulia, programat în perioada 6 – 8 iulie.
Dia Guard Divino – Dia Guard Divino II 5 – 2 (1 – 1)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.