octombrie 3, 2022

Dezastrul din zona Gradinii Poporului dispare in trei luni

Primaria anunta ca saptamana viitoare se reiau lucrarile pe strada Leontin Ghergariu. Vor fi acoperiti 500 de metri, cu un cost de 1000 de lei pe metru de drum.
Municipalitatea a anuntat printr-un comunicat de presa ca lucrarile de reabilitare ale strazii Leontin Ghergariu vor fi reluate incepand de saptamana viitoare. Licitatia a fost castigata de firma Drum Construct, iar inves-titia totala se ridica la 1,1 mi-lioane de lei.
In comunicatul Primariei Zalau se arata ca firma Drum Construct va reabilita strada si trotuarele din zona Gradinii Poporului cu suma de cinci sute de mii de lei pe o lungime de cinci sute de metri, iar lucrarile ce vor incepe de saptamana viitoare vor fi finalizate in trei luni de zile. „Intre autoritatile locale si firma Drum Construct a fost semnat un contract-cadru pe patru ani. In acest an vom asigura aproape cincizeci de procente din suma totala, banii urmand a fi investiti in reabilitarea accesului auto si pietonal pe strada Leontin Ghergariu. Anul viitor, in functie de posibilitatile financiare, vom continua cu celelalte strazi din zona”, explica Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.
Cum reabilitarea strazilor din zona, inceputa prin 2008, a fost oprita din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat firma contractanta la acea vreme, Primaria Zalau a fost obligata sa caute o noua firma astfel ca in urma licitatiei contractul a fost incheiat cu firma mai-sus amintita. „Ne cerem scuze locuitorilor din aceasta zona pentru ca reabilitarea carosabilului si a trotuarelor s-a prelungit atat de mult si au fost nevoiti sa treaca prin disconfortul de a circula pe drumuri greu practicabile”, a comunicat primarul Capilnasiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.