Detaliile paradei de 1 Decembrie

0
12


Prefectura Salaj impreuna cu Primaria Zalau pregatesc o parada de 1 Decembrie la Zalau mult mai impresionanta decat cea de anul trecut, care a intrat in istoria orasului ca fiind prima parada in care s-a defilat cu tehnica de lupta prin Zalau. 

Manifestarile de 1 Decembrie de la Zalau vor debuta la ora 12.20, la statuia Iuliu Maniu, unde se va depune jerbe de flori. De la ora 13.00 va avea loc defilarea pe buevardul Mihai Viteazul prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei. Vor defila un detasament de la Ministerul Apararii Nationale, un detasament de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, un detasament de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, un detasament de la Inspectoratul Judetean de Politie, un detasament de la Serviciul Judetean de Ambulanta si un detasament de la Crucea Rosie. Va urma apoi defilarea tehnicii de lupta militara si a autospecialelor. Vor defila masini de tehnica usoara si grea de la Ministerul Apararii Nationale, dar si masini de sprijin logistic. Vor mai defila sase autospeciale ale IPJ Salaj, cinci autospeciale ale IJJ Salaj, sapte autospeciale ale ISU Porolissum, doua autospeciale ale SRI si cinci autospeciale ale Ambulantei. Comandant al paradei va fi locotenent colonelul Bendea George.
Ziua de 1 Decembrie va fi marcata si printr-un spectacol artistic de muzica populara, organizat la Casa de Cultura a Sindicatelor, ce va debuta la ora 16.00.

Luni se face repetitia
oficiala pe bulevard
si se blocheaza strazi

Repetitia oficiala pentru parada de 1 Decembrie va fi pe 28 noiembrie, cand traficul rutier pe bulevard, de la Primaria Zalau pana la Perla, va fi restrictionat.
Vor mai fi blocate straziile Unirii si Crisan, dar si intrarile de pe bulevard spre strada Corneliu Coposu si Gheorghe Doja. Strada 22 Decembrie va fi si ea inchisa. Repetitiile oficiale vor incepe la ora 10.00 si se vor termina la ora 12.00.
De 1 Decembrie, intre orele 11.00 – 14.00, vor fi aceleasi restrictii de trafic ca pe 28 noiembrie. Din 29 noiembrie se va elibera si zona Galeriilor Meses, unde se va monta tribuna oficiala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here