Despre medicină și carieră, cu medicul Alexandru Iliescu

Despre medicină și carieră, cu medicul Alexandru Iliescu

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență Zalău vă invită la evenimentul „Pași în carieră” – un dialog între dr. Alexandru Iliescu, director medical al SJU Zalău, și liceeni de la Colegiul Național „Silvania” Zalău, care doresc să urmeze o carieră în medicină.

Astfel, viitorii mediciniști vor avea ocazia să afle de la un medic tânăr și bine pregătit profesional care sunt secretele unei cariere de succes, cât de grea este, de fapt, Facultatea de Medicină, cum îți alegi specializarea sau ce satisfacții ai la finalul fiecărei zile.

Dezbaterea, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 13,00, la Secția Tineri&Adulți a Bibliotecii Județene Sălaj.

Începând din 1950, Ziua Mondială a Sănătății, celebrată pe 7 aprilie, reprezintă pentru întreaga lume oportunitatea de a se concentra asupra unei probleme de sănătate publică prioritare la nivel global în viziunea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *