octombrie 4, 2022

Deseara va fi distractie in Parcul Central din Zalau

Astazi, de la ora 18.00, Pimaria Zalau organizeaza în amfiteatrul din Parcul Central evenimentul „Ziua Universala a Iei la Zalau”, care incepe cu un mini-concert al Orchestrei Ansamblului Artistic Profesionist „Porolissum”, urmat de povestea spacelului de Salaj – camasa noastra traditionala -, spusa de un cunoscator. Un concurs de karaoke 

rn

Evenimentul va fi marcat prin diverse concursuri, dotate cu premii, printre care si un concurs de indentificare a iilor specifice Salajului si un concurs de karaoke. Si se vor da premii!

rn

La Simleu sarbatorim
maine Ziua Silvaniei

rn

Maine, la la Sala Sporturilor Simleu Silvaniei se sarbatoreste Ziua SilvanIEI, de la ora 13.00, cu o expozitie de ii si cu un program artistic bogat, cu participarea prof. Teodor Pocola si Cristina Borz, Corul "Dealul {arinei" – Badacin, Silvana Pocola, Grupul Sanzienelor – dans. E loc de degustari si se pot cumpara produse traditionale expuse de producatorii locali – familia Valcauan – palinca de Badacin, Buboi Viorel, Stupina Veres, Podgoria Silvania, Siciliana etc.

rn

Eveniment la Jibou,
turul Gradinii Botanice

rn

Prietenii Gradinii Botanice „Vasile Fati” Jibou sunt invitati, cu ocazia sarbatorilor de Sânziene, pe 24 iunie, de la orele 17.00, sa participe la „un tur” al minunatei oaze a Salajului, Gradina Botanica din Jibou, si sa promoveze totodata miscarea în aer liber si mersul pe bicicleta.
Taxa de participare este de 20 lei, iar invitata speciala a evenimentului este salajeanca Leontina Prodan, presedinta Asociatiei ACTIS Timisoara, sustinatoare a cultivarii cânepii în tara noastra.
„Haideti sa purtam cu mândrie, cu totii, ia româneasca, de ziua ei, si sa ne distram împreuna! Va asteptam, cu mic, cu mare!”, este invitatia organizatorilor la acest eveniment.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.