septembrie 30, 2023

Descoperire ”exploziva” la Buciumi

0

Detasamentul de Pompieri Zalau, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Porolissum” al judetului Salaj, a intervenit sambata, 2 mai, in jurul orelor 15,00, in localitatea Buciumi, pentru asanarea de munitie neexplodata. “Pompierii au fost sesizati de un localnic, M. Radu, care a gasit cartuse neexplodate, in timp ce efectua lucrari de demolare”, ne-a declarat slt. Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU.
Echipa de pirotehnisti a fost condusa de lt. col. Vasile Moigradan, seful ISU Salaj.
Potrivit datelor primite de la purtatorul de cuvant, pompierii au identificat munitia – noua cartuse de calibrul 7,62 mm si un cartus de calibrul 7,65 mm, iar aceasta a fost ridicata, transportata si depozitata in conditii de siguranta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut