ianuarie 31, 2023

Descinderi la proprietati ale lui Gigi Becali

Procurori si politisti, insotiti de trupe SPIR, au inceput, joi, dimineata, descinderi la sase proprietati din Capitala si din imprejurimi apartinand lui Gigi Becali, care urmeaza sa fie audiat alaturi de alte persoane. De asemenea, perchezitiile au vizat si alte doua locatii apartinand altor persoane.
Printre cei care urmeaza sa mai fie audiati se numara si Ilie Alexandru , zis, Sandu Geamanu. Actiunea are legatura cu furtul masinii omului de afaceri. Concret, autoturismul lui Becali a fost furat in ianuarie 2009, iar acesta a apelat la interlopul Sandu Geamanu pentru a i-o recupera, dandu-i un termen de 12 ore. Sandu Geamanu, alaturi de alte persoane, au “ridicat” trei indivizi, care au fost sechestrati timp de trei ore, intr-unul din imobilele lui Gigi Becali.
In dosar procurorii au declansat urmarirea penala impotriva a sase persoane, printre care Gigi Becali si Sandu Geamanu. Parchetul Capitalei a solicitat, miercuri, Judecatoriei sectorului 1 emiterea de mandate de perchezitie in acest dosar. Gigi Becali mai este implicat in scandalul “Valiza”, dar el este si cel care a depus reclamatie impotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu, in cazul terenului Universitatii Agronomice din Bucuresti.
Sediul Partidului Noua Generatie, perchezitionat
Una dintre perchezitiile desfasurate, joi dimineata, in dosarul penal referitor la sechestrarea a trei persoane, dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, a avut loc la sediul Partidului Noua Generatie, unde ar fi fost duse victimele. Sase persoane, printre care sportivul Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, sunt audiate, joi dimineata, la Politia Capitalei, in acest dosar. In paralel, continua perchezitia la locuinta lui Gigi Becali. Acesta a solicitat ca perchezitia sa fie efectuata in prezenta avocatului sau.
Politia Capitalei informeaza ca trei persoane au fost sechestrate dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, ele fiind “ridicate” de pe strada, in urma unei actiuni in forta, si bagate in portbagajul unui autoturism.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut