septembrie 24, 2023

Descinderi ale ofiterilor anticoruptie la Serviciul Permise Auto Cluj Napoca

0

Ofiteri anticoruptie si procurori DNA au descins, marti dimineata, la 13 adrese din Cluj Napoca, intre care sediul Serviciului comunitar de permise si inmatriculari auto, existand suspiciuni legate de eliberarea frauduloasa a unor permise auto. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, actiunea ar viza in principal doi ofiteri si doi agenti din cadrul serviciului, precum si mai multi intermediari.
Saptamana trecuta, au avut loc actiuni similare in judetul Covasna, iar un numar de 19 persoane, intre care cinci agenti de la Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din Sfantu Gheorghe, un functionar al Primariei municipiului, trei inspectori auto, un subofiter al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Covasna si intermediari, sunt urmarite penal in cazul eliberarii frauduloase de permise auto si al inmatricularii de masini.
Cele 19 persoane sunt acuzate de dare de mita, luare de mita, trafic de influenta, complicitate la infractiune de luare de mita, fals material in inscrisuri oficiale si aderare la un grup infractional organizat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut