Descindere în forță a mascaților în cartierul „Dallas”, la Gârceiu

0
9866

Polițiștii și mascații au descins duminică după amiaza în localitatea Gârceiu, comuna Crișeni, unde au efectuat percheziții și au reținut două persoane bănuite că ar avea legătură cu o infracțiune de furt.

Potrivit localnicilor, descinderile au avut loc în comunitatea de romi, în zona numită „Dallas”, iar acțiunea polițiștilor și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale vine după ce, zilele trecute, dintr-o locuință din Gârceiu a fost furată o sumă mare de bani. Potrivit unor surse neoficiale, e vorba de circa 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

Polițiștii confirmă faptul că, în urma decinderilor din „Dallas”, două persoane au fost reținute.

Localnicii spun că respectiva comunitate se mărește de la un an la altul. Doar câțiva dintre locuitori au domiciliul în Gîrceiu, restul au venit de-a lungul timpului și stau fără forme legale. Potrivit acelorași surse, cele două persoane reținute ar fi din rândul celor care stau în „Dallas”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.