Descindere în forță a mascaților în cartierul „Dallas”, la Gârceiu

0
8983

Polițiștii și mascații au descins duminică după amiaza în localitatea Gârceiu, comuna Crișeni, unde au efectuat percheziții și au reținut două persoane bănuite că ar avea legătură cu o infracțiune de furt.

Potrivit localnicilor, descinderile au avut loc în comunitatea de romi, în zona numită „Dallas”, iar acțiunea polițiștilor și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale vine după ce, zilele trecute, dintr-o locuință din Gârceiu a fost furată o sumă mare de bani. Potrivit unor surse neoficiale, e vorba de circa 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

Polițiștii confirmă faptul că, în urma decinderilor din „Dallas”, două persoane au fost reținute.

Localnicii spun că respectiva comunitate se mărește de la un an la altul. Doar câțiva dintre locuitori au domiciliul în Gîrceiu, restul au venit de-a lungul timpului și stau fără forme legale. Potrivit acelorași surse, cele două persoane reținute ar fi din rândul celor care stau în „Dallas”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.