septembrie 30, 2023

Deschiderea sezonului la BAILE JIBOU

0

Datorita proprietatilor apei si a efectelor binefacatoare ale acesteia, Baile Curative Jibou au ajuns sa fie cunoscute si cautate de tot mai multi oameni care sufera de anumite afectiuni. Pentru sezonul din acest an, baile se vor deschide chiar de maine, 1 mai 2009, dar nu oricum, ci intr-o “haina noua”, renovate, igienizate…
Despre ce este vorba, ne spune chiar doamna administrator Viorica Buda, cea care, in urma cu cativa ani, a avut initiativa dar si curajul sa investeasca serios in aceasta locatie.
-Pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de conditii cat mai bune, s-au efectuat, la bai, o serie de lucrari de renovare si revizii la instalatia de incalzire a apei si la cea de decolmatare a izvoarelor, s-au facut zugraveli interioare si exterioare, s-a efectuat o igienizare generala in toata incinta bailor – cabinele de baie, grupurile sociale, salile de asteptare etc.
Stim ca lumea ne cauta si ne bucuram de fiecare data cand vedem ca oamenii sunt multumiti de ce le oferim si ca pleaca mai veseli, mai plini de viata, mai sanatosi de cum au venit.
-Multi dintre cei ce doresc sa faca bai la… Baile Jibou vin si cu trenul din localitatile de domiciliu. Or, nici gara nu-i tocmai aproape si nici transport local nu exista. Nu v-ati gandit sa le veniti in ajutor?
-Ba da, si tocmai despre o initiativa luata in acest sens vroiam sa va spun. Concret, incepand de maine, 1 mai 2009, data la care deschidem Baile Jibou, asiguram GRATUIT transportul, dus-intors, de la Gara Jibou la bai, cu microbuze, la sosirile si plecarile trenurilor din si spre toate directiile.
Plecarea, din spatele garii, iar orice alte informatii despre bai se pot primi la telefon 0744-785810.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut