Derby-ul etapei la Liga a IV-a se joaca la Jibou

Lupta la primul loc în Liga a IV-a Salaj s-a încheiat în proportii mari, dupa ce liderul Sportul Simleu a profitat de semiesecul Dumbravei Galgau si s-a distantat la 6 puncte de principala urmaritoare. Drept urmare, gruparea de sub Magura este si mai aproape de titlul campioana, astfel ca celorlalte competitoare nu le ramane decat sa lupte pentru pozitii cat mai fruntase. Iesita din cursa pentru titlul, dar si de pe podium, Rapid Jibou încearca sa obtina  prima victorie a returului,     în fata rivalei Dumbrava Galgau, într-un meci care este capul de afis al rundei de duminica.
Altadata o confruntare cu conotatie la varful clasamentului, confruntarea dintre CS Barcau Nusfalau si Flacara Halmasd, pare la îndemana gazdelor, iar cele 3 puncte ar consolida pentru vicecampioana Salajului locul 3 în clasament.
Fara victorie în 2014, Favorit Dobrin vrea sa spar-ga gheata cu AS Chiesd, dar trupa pregatita de Valer Puscas vine cu moral bun la Doba, dupa ce în runda trecuta a fost egala campioanei Rapid Jibou.
Dupa ce scos o remiza cu Luceafarul Balan, Olimpic Bocsa merge pe terenul liderului Sportul Simleu sa faca o figura cat mai frumoasa, în timp ce CS Crasna vrea sa-si continue forma buna si are toate sansele sa obtina cele 3 puncte, mai ales ca se dueleaza cu Gloria Bobota, de unde jucatorii importantia au plecat în iarna, tocmai la Crasna.
Partida dintre Luceafarul Balan si FC Zalau II o are favorita certa pe echipe antrenata de Marius Pasca, în timp ce Silvania Cehu Silvaniei si Unirea Mirsid se anunta o partida echilibrata, în care gruparea condusa de Horatiu Bogar vrea revansa dupa umilinta din tur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *