noiembrie 26, 2022

Azi, cu incepere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Zalau se vor infrunta cele doua formatii care reprezinta judetul nostru in Liga a III-a la fotbal, FC Zalau si FC Silvania, intr-o partida contand pentru etapa a XXIV.
Ambele formatii vor cu orice pret sa invinga in partida de azi: FC Silvania pentru a ramane in cursa pentru locul doi, care duce la barajul pentru promovare in Liga a III-a, iar FC Zalau pentru a sparge gheata in acest retur. Trupa lui Marius Pasca a pierdut toate partidele de pe teren propriu, de la reluare campionatului, dar mai are de disputat partida cu Liberty II Marghita, amanata din cauza terenului impracticabil.
In formatia de baza a Zalaului vor reintra Vasile Jula, care si-a ispasit etapa de suspendare in partida de la Iara, si Toth Karoly, care si-a rezolvat problemele avute la serviciu. Va lipsi, insa, mijlocasul dreapta, Ionut Podina, care a primit al patrulea cartonas galben in deplasarea de la Iara si va fi suspendat.
Daca in partida cu Sanatatea de la Simleu, incheiata cu scorul de 3-0 pentru simleuani, au lipsit Dan Muresan, George Petcut, Ionut Danila si Ciprian Brata – suspendati, acestia vor reveni in formatia de baza in disputa cu zalauanii.
Va reamintim ca partida tur s-a terminat nedecis, 4-4, dupa ce zalauanii au condus cu 4-1, in minutul 60. La finalul partidei, cei de la FC Zalau au protestat fata de maniera de abitraj a centralului Daniel Ciobanica. Inaintea disputei, FC Zalau ocupa pozitia a noua in clasament, cu 32 de puncte, dar cu un joc mai putin, iar FC Silvania se afla pe locul secund, cu 44 de puncte.
Partida de azi va fi arbitrata la centru de Lucian Dan, din Aiud, iar la cele doua margini de Constantin Por si Ianos Glaser, ambii din Satu-Mare. Rezerva va fi Kegyes Ervin, tot din Satu-Mare, iar ca observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Gheorghe Bologan, din Oradea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *