septembrie 25, 2023

Formatia antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu va intalni, sambata, la Zalau, in derby-ul etapei a XX-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin, pe Explorari Baia Mare, formatie ce in partida tur s-a impus la Baia Mare, cu 3-2, dupa ce voleibalistii zalauanii au condus la un moment dat cu 2-1.
O victorie in partida de sambata ar insemna, pentru Remat, asigurarea in mare parte a locului IV, dar si un moral bun pentru ultimele partide, cele cu U Cluj din deplasare si cu Torpi Targu Mures, de la Zalau, din ultima etapa. Gontariu si compania vin dupa sase succese consecutive, ultima victorie consemnandu-se in sala Giulesti, unde formatia de la poalele Mesesului s-a impus cu un categoric 3-0. Explorari Baia Mare a inregistrat in ultimele trei jocuri doua infrangeri (la Dinamo si la Constanta), iar in etapa trecuta baimarenii s-au impus pe propriul teren, in fata echipei LPS Piatra Neamt, cu scorul de 3-2. Inaintea partidei de sambata, Remat Zalau se afla pe pozitia a patra cu 31 de puncte, in timp ce Explorari Baia Mare ocupa pozitia a cincea, tot cu 31 de puncte, dar avand un setaveraj mai slab. Partida va fi arbitrata de cuplul Malaxia/Iliescu.
PROGRAMUL ETAPEI a XX-a, SAMBATA,
28 FEBRUARIE 2009:
Remat Zalau-Explorari Baia Mare;
LPS Piatra Neamt-Torpi Targu Mures;
Tomis Constanta-Constam Buzau;
Dinamo Bucuresti-Steaua Bucuresti;
Unirea Dej-Stiinta Bacau;
U Cluj-Rapid Bucuresti.
ETAPA URMATOARE VA AVEA LOC SAMBATA, 7 MARTIE, DUPA PROGRAMUL:
Constam Buzau-LPS Piatra Neamt;
Stiinta Bacau-Dinamo Bucuresti;
Rapid Bucuresti-Unirea Dej;
U Cluj-Remat Zalau;
Steaua Bucuresti-Tomis Constanta;
Torpi Targu Mures-Explorari Baia Mare.
Volei masculin, Divizia A1 Vest
Remat Zalau-Ex. Baia Mare Sambata, Sala Sporturilor,
ora 17:00
Volei Masculin, Divizia A2
Phoenix Simleu-UMF Cluj
Sambata, Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, ora 12:00
ETAPA URMATOARE VA AVEA LOC SAMBATA, 7 MARTIE, DUPA PROGRAMUL:
Constam Buzau-LPS Piatra Neamt;
Stiinta Bacau-Dinamo Bucuresti;
Rapid Bucuresti-Unirea Dej;
U Cluj-Remat Zalau;
Steaua Bucuresti-Tomis Constanta;
Torpi Targu Mures-Explorari Baia Mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut