octombrie 4, 2022

Deputatul Prunean acuză guvernul de lipsă de viziune

Deputatul sălăjean Alin Prunean (USR) comentează pe marginea versiunii noi a Legii offshore, aflată în dezbatere în Parlament, și susține că inițiatorii sunt lipsiți de viziune.

”Referitor la noua formă a legii offshore, banii ce ar reveni României din redevențe și impozite vor fi direcţionați cu prioritate în rețelele de distribuție de gaz și către orice altceva, prin decizie a Guvernului. Aici nu pot decât să constat o lipsă de viziune a Guvernului privind energiile viitorului și incapacitatea acestuia de a orienta investiții în aceste energii verzi. Pregătirea pentru tranziția către surse alternative de energie curate, regenerabile, ar trebui să se facă și cu banii obținuți de pe urma exploatărilor de gaze offshore”, este punctul de vedere al deputatului USR de Sălaj, Alin Prunean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.