decembrie 3, 2022

Deputatul Lucian Bode PNL: Ministrul Cuc si-a dat din nou testul incopetentei

Presedintele Comisiei de transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor, deputatul salajean Lucian Bode critica in termeni duri ultimele masuri luate de ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Totul dupa ce Ministrul Transporturilor vrea sa-si revizuiasca planul de a construi 180 de kilometri de autostrada pâna la sfârsitul anului si sa taie din kilometri promisi.

rn

"Ministrul Razvan Cuc îsi da din nou testul incompetentei. si-a asumat cei 180 de km de autostrada pentru acest an din care acum ne anunta ca taie 40 de km. Inca de la dezbaterea Bugetului Ministerului Transporturilor pentru acest an, am atras atentia ca aceste promisiuni sunt nerealiste. Va reamintesc ca în cei 180 de km au fost incluse proiecte cu stadiul ZERO de executie, pentru care nici macar nu s-a început lucrul în teren. In realitate, doar 118 km de autostrada se aflau la începutul anului într-un stadiu rezonabil de executie, însa în privinta certitudinii inaugurarii a 40 de km sau a 60 de km dintre acestia, sunt în continuare extrem de rezervat având în vedere catastrofala gestionare a proiectelor de catre conducerea CNAIR si de catre echipa din fruntea Ministerului Transporturilor. Vad ca ministrul Cuc se concentreaza pe tronsonul de 6 km de autostrada dintre Râsnov si Cristian pe care vrea sa îl inaugureze anul acesta, asta în conditiile în care restul autostrazii Ploiesti- Brasov se va face prin PPP. Deci vom avea un apendice finalizat, în timp ce tronsoane din Sebes-Turda, Lugoj-Deva si autostrada Transilvaniei bat pasul pe loc desi erau asumate pentru acest an.", spune deputatul Lucian Bode.

rn

Liderul PNL, Lucian Bode: Echipa de la CNAIR si Ministerul Transporturilor este neprofesionista

rn

"In ceea ce priveste sectoarele din autostrada Transilvania care tranziteaza judetul Salaj procedurile sunt abia în faza incipienta, iar pentru centura Zalaului, etapa a 2 a, licitatia a fost publicata pe SICAP. Având în vedere ca toate aceste proiecte mai au un drum lung de parcurs pâna sa vedem lucrari efectiv în teren, cred ca actualii guvernanti ar trebui sa fie mai rezervati în a se lauda cu aceste obiective de investitie. Suntem în luna iunie a anului 2019, iar domnul ministru Cuc dupa ce se razboia cu toata lumea, începe sa îsi puna cenusa în cap si sa îsi tempereze avântul patriotic. Am spus si repet actuala echipa de la CNAIR si Ministerul Ttransporturilor este una complet neprofesionista, iar din cauza acestor politici dezastruoase România are în continuare un deficit urias de infrastructura mare de transport.", spune deputatul Lucian Bode.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *