Deputatul Florian Neaga și-a deschis cabinet la Jibou

0
2813

Nu și-a deschis cabinet medical, ci unul parlamentar. Deputatul PSD s-a întâlnit cu această ocazie cu cei din organizația locală și le-a mulțumit pentru campania în urma căreia a ajuns membru al Camerei Deputaților.

”Am avut bucuria de a întâlni Organizația #PSDJibou la cabinetul meu parlamentar din urbea de pe Someș. În primul rând, vreau să mulțumesc din nou tuturor pentru votul de încredere acordat în luna decembrie, fără de care evenimentul de azi (n.r. 15 iulie) nu ar fi posibil. În al doilea rând, aș vrea să îmi exprim încântarea față de noua formulă a administrației locale și a componenței partidului, mă bucură să văd un număr atât de mare de tineri implicați și dornici de muncă și schimbare. Nu pot decât să le ofer în continuare sprijinul meu și să aplaud eforturile depuse. Nu în ultimul rând, vreau să vă invit pe toți să apelați cu încredere la acest cabinet, pentru solicitări care sunt de competența unui parlamentar, iar eu ma voi strădui să găsesc o rezolvare legală. Ușile cabinetului vă sunt larg deschise”, a scris deputatul Florian Neaga pe pagina sa oficială de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.