Deputatul Florian Neaga și-a deschis cabinet la Jibou

Nu și-a deschis cabinet medical, ci unul parlamentar. Deputatul PSD s-a întâlnit cu această ocazie cu cei din organizația locală și le-a mulțumit pentru campania în urma căreia a ajuns membru al Camerei Deputaților.

”Am avut bucuria de a întâlni Organizația #PSDJibou la cabinetul meu parlamentar din urbea de pe Someș. În primul rând, vreau să mulțumesc din nou tuturor pentru votul de încredere acordat în luna decembrie, fără de care evenimentul de azi (n.r. 15 iulie) nu ar fi posibil. În al doilea rând, aș vrea să îmi exprim încântarea față de noua formulă a administrației locale și a componenței partidului, mă bucură să văd un număr atât de mare de tineri implicați și dornici de muncă și schimbare. Nu pot decât să le ofer în continuare sprijinul meu și să aplaud eforturile depuse. Nu în ultimul rând, vreau să vă invit pe toți să apelați cu încredere la acest cabinet, pentru solicitări care sunt de competența unui parlamentar, iar eu ma voi strădui să găsesc o rezolvare legală. Ușile cabinetului vă sunt larg deschise”, a scris deputatul Florian Neaga pe pagina sa oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.