Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, ca in bugetul Camerei Deputatilor pe acest an va fi redus capitolul legat de investitii, nu vor mai fi cheltuieli legate de achizitionarea de masini sau mobilier.
“Am solicitat ca acest buget sa fie legat de criza economica”, a precizat Anastase, mentionand ca proiectul bugetului Camerei Deputatilor urmeaza sa fie discutat, joi, in sedinta Biroului Permanent al acestui for legislativ.
Roberta Anastase a mai spus ca vor fi reduse si fondurile aflate la dispozitia presedintelui Camerei, aratand ca vor fi pastrate cheltuielile pentru actiuni umanitare. Presedintele Camerei Deputatilor nu a putut sa precizeze care va fi suma totala a bugetului Camerei Deputatilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut