septembrie 29, 2023

Deplasare în teren, pe locul viitoarei șosele ocolitoare Zalău Nord

3

O nouă întâlnire de lucru între reprezentanții Zonei Metropolitane Zalău și firma de proiectare S.C. Explan SRL a avut loc marți, 4 iulie, cu privire la realizarea proiectului de infrastructură rutieră “Varianta ocolitoare Zalau Nord – Alternativă pentru descongestionarea traficului rutier, în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean.”

Au fost prezenți, din cadrul ADI Zona Metropolitană Zalău, președintele asociației, Nicolae Fazakas, și directorul executiv Cristian Talos. Din partea Primăriei Zalău au participat directorul tehnic, Dan Curea, Rodica Ciurte, șef serviciu, Vlad Petre, arhitect șef, și Florin Stanca, șef birou Cadastru. Din partea Primăriei Crișeni au fost prezenți primarul Călin Morar, viceprimarul Marin Dobocan și consilierul Ioan Păușan, iar Primăria Hereclean a fost reprezentată de primarul Dobrai Francisc.

“Principalul scop al acestei întâlniri, care s-a desfășurat în teren, în zona în care se dorește construirea acestei centuri, a fost de a găsi cea mai bună varianta a traseului, ținând cont de constrângerile din zona respectivă. Astfel, s-au luat în calcul mai multe variante posibile, urmând ca, în cel mai scurt timp, firma de proiectare să ne prezintă cel mai bun traseu, un traseu care să fie agreat de către toate cele trei UAT-uri”, spune directorul executiv al Asociației Zona Metropolitană Zalău, Cristian Taloș.

3 thoughts on “Deplasare în teren, pe locul viitoarei șosele ocolitoare Zalău Nord

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut