Demisie la Consiliul Judetean Salaj

Demisie la Consiliul Judetean Salaj

Consilierul judetean Asztalos Florin Iosif, ales la alegerile locale din 5 iunie pe listele PNL Salaj si-a inaintat demisia din functia de consilier judetean. Consilierii judeteni se vor reuni in sedinta ordinara pe 27 ianuarie cand vor lua act de demisia lui Azstalos. Locul lui Florin Azstalos va fi luat de catre directorul tehnic al Companiei de Apa, Pop Eugen, conform lui Paul Maghiu, purtatorul de cuvant al PNL Salaj.

Pop Eugen a fost consilier local in Consiliul Local Zalau in mandatul 2012 – 2016, el fiind acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese. Pop Eugen este acuzat de Agenția Naționala de Integritate ca “în perioada exercitarii mandatului de consilier local, S.C. Compania de Apa Someș S.A. – Sucursala Zalau, societate comerciala cu capital integral de stat (capital deținut de unitați administrativ teritoriale, printre care și Municipiul Zalau) în cadrul careia Pop Eugen deține funcția de director sucursala, a încheiat și derulat contracte de execuție de lucrari cu S.C. Citadin Zalau S.R.L., societate comerciala înființata de catre Consiliul Local Zalau. Persoana evaluata a încalcat, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003”, potrivit comunicatului remis de ANI. stop_coloana

 

PNL-istii de la Compania de Apa s-au facut conislieri judeteni

Odata cu preluarea mandatului de consilier judetean a lui Pop Eugen, PNL va avea patru reprezentanti din Compania de Apa in Consiliul Judetean Salaj. Cei patru PNL-isti sunt Marcel Zaharia (directorul companiei), Pop Eugen (directorul tehnic al companiei), Radu Capilnasiu (angajat la Compania de Apa in Cluj-Napoca) si Paul Maghiu. Compania de Apa este de altfel singura societate unde PNL Salaj mai are influenta – compania devenind locul de refugiu al liberalilor demisi din functii sau destituiti prin vot. Radu Capilnasiu, dupa ce a pierdut alegerile la scor in fata lui Ionel Ciunt de la PSD a plecat la Compania de Apa. Paul Maghiu a fost si el purtator de cuvant la Citadin si Transurbis si odata cu schimbarea conducerii din Primaria Zalau a plecat si el la Compania de Apa. Pop Eugen a fost directorul companiei, dar a facut rocada anul trecut cu Marcel Zaharia. 

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *