Demagogie marca PNL Sălaj

18
805

Constatăm cu “îngrijorare” că înființarea de către administrația locală a SCM Zalău, entitate sportivă ce poate fi verificată în totalitate de către Primăria Municipiului, îi deranjează pe unii din membrii sau simpatizanții PNL Zalău.
Obișnuiți cu traiul bun pe seama banului public, atât la nivel național cât și local, unii din PNL strigă ca din gură de șarpe, vrând să inducă ideea că n-ar fi bine ca Primăria Municipiului Zalău să aibă un club sportiv cu secțiile (deocamdată) fotbal, volei și karate și că managementul privat ar fi o soluție mai bună.
Decât să faceți referire la persoanele implicate în activitatea SCM Zalău, uitați-vă mai bine în ograda voastră, la clientela politică angajată prin ministere și instituțiile deconcentrate, la rudeniile angajate pe bani buni la Compania de Apă și exemplele pot continua.

Vă somăm public să oferiți explicații cetățenilor, de ce guvernul PNL blochează proiectele administrației locale municipale?!
  Iată câteva:
– varianta de ocolire a Municipiului Zalău;
– teren de sport TIP 1, str. Făgetului nr. 41;
– bazin didactic de înot;
– reabilitarea Platoului de Marmură;
– pietonizarea str. Unirii;
– amenajarea de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate, etapa II;
– modernizarea și extinderea iluminatului public, etapa II.

Noi vrem Fapte, NU Vorbe!

Organizația PSD Sălaj

(P)

18 COMENTARII

 1. Slab si mincinos mesaj, cu „ingrijorarea” psd. Dati mai multe detalii ca sa credem in vorbele acestei organizatii psd, nu fiti superficiali cu niste informatii neverosimile!

 2. Totusi legat de fotbal ce ne puteti spune?……. e adevarat ce spun PNL-istiiiiiiii? Pai daca e asa fratilor at fi cazul sa mergeti ….. la casele voastre. Raspunsul vostru il poate da si in copil de clasa a 3-a . Nu stiu cine a scris replica asta dar a cam lipsit pe la scoala…….. Cat despre oameni in functii publice sanu mai vorbim….. PSD are cei mai multi…. problema e ca nu fac nimic decat papa bani publici … cam cum e la fotbal dupa cum spun PNL-isti

 3. daca e asa de ce nu schimba PNL cei doi directori????????? adica psd striga in gura mare ca compania de apa e intesata de galbeni si ei au 2 directori din 3……………..ma da astea chiar au tupeu jegos

 4. Cei mai interesează funcțiile pe sinecuriști roșii da de competentă celor de la Transirbis , citadin, de ce nuziceti nimic. La citadin tovarașa Marc priceputa la toate angajata pe bani buni și fără răspundere ce mai ziceți? Continuam și cu alți?

 5. Ca leprele din ciuma cacanie/bruna reprezinta prin ceea ce fac , cea mai dezastruoasa pandemie din Istoria Romaniei este un adevar arhicunoscut , un truism (adevar evident , banal -cf. Dex) . Si cum ar putea fi altfel fiind condusa de doi straini la propriu/figurat de interesele tarii/poporului – neamtul Werner si ungurul ORB(an) ??!!!

   • Mai pesedeaua de la 3;25 , tu nu ti-ai pierdut simturile pentru ca nu le-ai avut niciodata, esti un NEsimtit , un ciumat brun (nazist cf. Dex) , pe care mama-ta a vrut sa te faca un om , dar ai iesit o canalie cu o singura menire pe Pamant aceea de lingau ordinar de basuri straine , in special werneriene . Treci „de indata” si indeplineste-ti misiunea !!

 6. Ioan, cel de la comentarii, este foarte interesant, in sensul ca nu-i chiar prost, dar apara niste interese meschine, pesediste, fiind un caracter foarte prost. Iarta-l, Doamne, ca traieste!

  • Aprecierea ca Ioan „nu-i chiar prost” vine din partea unuia prost ca noaptea , lingau ordinar din nastere , cacaniu brun , de la care n-ai ce astepta ceva normal . Din punctul meu de vedere poti sa-i lingi in bas si pe toti pesedeii cu fanii lor ! Eu am o scarba incomensurabila fata de aceste creaturi , dar nu sant in pericol din partea lingaului , caci sunt un om normal la cap si nu fac parte nici din ciuma rosie , nici din cea cacanie , ceea ce nu pot pricepe cretinii descreierati gen pesedeaua , Vasile etc !!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.