Delegație a Crucii Roșii Germane, vizită oficială în Sălaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O delegaţie a Crucii Roşii Germane (DRK) s-a aflat zilele trecute într-o vizită oficială în județul Sălaj. Joi, 13 octombrie, cei patru oaspeți din Germania au fost primiți la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj, de către prefectul Dari Toma şi subprefectul Florin Florian.

În cadrul discuţiilor, Norbert Halter, liderul delegației, a precizat faptul că sprijinul pe care Crucea Roşie Germană l-a acordat Sălajului a însemnat, în ultimii 30 de ani, un total de 34 de transporturi cu diverse bunuri. Produsele au ajuns la cei aflaţi în dificultate prin intermediul voluntarilor Crucii Roşii Sălaj.

“Vă mulţumim pentru tot efortul pe care l-aţi făcut în aceşti 30 de ani şi pentru sprijinul acordat Crucii Roşii Sălaj şi populaţiei judeţului”, a precizat prefectul Dari Toma, la finalul întâlnirii.

Delegaţia Crucii Roșii din Germania a fost însoţită pe tot parcursul vizitei pe care o efectuează în Sălaj de către directorul Crucii Roşii Sălaj, Lorena Filip .

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut