septembrie 30, 2023

Delapidare de peste 300 de milioane

0

“Serviciul de investigare a fraudelor a inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata impotriva lui R.J., inspector asigurari”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj. Potrivit declaratiilor sale, pe parcursul anilor 2007 si 2008, invinuitul si-a insusit din incasari suma de 30.100 lei(peste 300 de milioane in lei vechi) si pentru a nu fi descoperita fapta la un eventual control, a intocmit in fals acte justificative. Din fericire, politistii au reusit sa recupereze intreg prejudiciul.
Biciclist accidentat grav
In dimineata zilei de 23 martie, in jurul orei 6,00, a avut loc un grav accident de circulatie in localitatea Somes Odorhei. B. TIBERIU de 68 ani, din municipiul Baia Mare, a intrat pe contrasens cu autoturismul pe care il conducea si a accidentat grav pe D. IOAN de 37 ani, din Barsa (comuna Somes Odorhei), care se deplasa din sens opus pe o bicicleta semnalizata corespunzator.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut