Un bărbat de 40 de ani din Zalău a ajuns în arestul IPJ după ce a furat diverse sume de bani din barul în care lucra, în doar câteva zile. În total, angajatul și-a însușit 98.910 lei. Banii proveneau din vânzarea produselor și i-a folosit în scop personal.

Joi, 18 ianuarie, în urma probelor din dosar, polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de delapidare.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii în bănuiesc pe acesta că, în perioada 19 – 25 decembrie 2023, în calitate de angajat al unei societăți comerciale din municipiul Zalău, care are ca obiect de activitate servirea și vânzarea de băuturi alcoolice, și-ar fi însușit în mod repetat și ar fi folosit în interes personal diverse sume de bani, reprezentând contravaloarea unor bunuri comercializate, cauzând astfel un prejudiciu de 98.910 lei”, precizează IPJ Sălaj.

Polițiștii de investigare a criminalității economice sălăjeni au avut în cadrul acestei activități judiciare sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași „General de Brigadă Barbu Pârâianu” și suport de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.