noiembrie 27, 2022

Dedeman cere Primariei Zalau sa faca un schimb de terenuri pentru a-si construi magazinul

Un grup de reprezentanti ai lantului de supermarket-uri Dedeman, detinut de fratii Paval, s-au intalnit ieri la sediul Primariei Zalau cu administratorul public al municipiului, Calin Fort, pentru a discuta aspecte cu privire la amplasamentul centrului comercial Dedeman din municipiul Zalau.

Investitorii au achizitionat anul trecut un teren de la Cemacon pentru constructia unui magazin la Zalau, pe vechea platforma a fabricii Ceramica, vis a vis de Sala Sporturilor, doar ca amplasamentul nu corespunde intru totul cu proiectul magazinului.
Pentru a putea demara lucrarile de constructie conform standardului lantului de magazine, reprezentantii Dedeman au solicitat Primariei Zalau sa faca schimb de terenuri.
În cadrul intalnirii programate au fost convenite aspecte cu privire la amplasamentul si accesul care vor face obiectul unui schimb de imobile intre municipiul Zalau si Dedeman, astfel fiind întregit lotul necesar construirii centrului comercial.
Urmatoarea etapa presupune evaluarea celor doua imobile care fac obiectul schimbului si supunerea spre aprobare Consiliului Local al municipiului Zalau, potrivit biroului de presa al administratiei municipale.

“Apreciez ca aceasta investitie este benefica pentru cetatenii municipiului Zalau. Ma bucur ca demersurile initiate de un investitor roman, cu multi ani în urma, intra în linie dreapta, iar începerea lucrarilor va fi demarata, cred, în primavara anului viitor sau chiar mai repede”, a declarat primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt.

Deschiderea magazinlui Dedeman la Zalau a fost anuntata cu mult entuziasm inca din 2015, cand cel mai mare jucator de pe piata romana de bricolaj a si obtinut de la Primaria Zalau autorizatia de constructie.
De atunci, Dedeman a deschis mai multe magazine in tara, iar Zalaul a ramas de caruta. Anul trecut, retailerul a deschis un magazin la Satu Mare, apoi unul la Oradea.
Investitorul a achizitionat cu 1,6 milioane de euro de la producatorul de caramizi Cemacon doua terenuri cu cladiri, peste drum de Sala Sporturilor, ramase neutilizate dupa preluarea lor de la fosta Ceramica Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *