Decesul subprefectului Țurcaș la Horoatu Crasnei anulează Zilele comunei

Primăria Horoatu Crasnei a anulat organizarea Zilelor comunei, eveniment care era programat pentru data de 17 iulie. Decizia a fost luată de primarul Marian Mirișan, în urma incidentului nefericit care a avut loc luna trecută, la o cabană din satul Hurez, când a decedat subprefectul Virgil Țurcaș.

Anunțul privind anulare Zilelor Comunei a fost făcut de primarul comunei, pe profilul de Facebook.

”Dragi cetățeni ai comunei Horoatu Crasnei! Pe data de 17 iulie, aveam planificate zilele comunei, dar având în vedere accidentul petrecut pe raza comunei noastre și din respect pentru cel care a fost Virgil Țurcaș-subprefect al județului Sălaj, anul acesta nu vom sarbatori zilele comunei. Cu respect, Mirișan Marian-primar!”, a scris edilul.

Vă reamintim că subprefectul Virgil Țurcaș a decedat marți, 21 iunie, în urma unui incident petrecut la Hurez, în comuna Horoatu Crasnei. Patru persoane au fost surprinse sub acoperișul unui foișor, care s-a desprins din cauza unei rafale de vânt. Subprefectul, grav rănit, a avut nevoie de resuscitare, fiind găsit de echipajele de intervenție în stare de inconștiență. A fost chemat și elicopterul SMURD. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au reușit să îl salveze, fiind declarat decesul, în jurul orei 15.45.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj derulează și o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

1 thought on “Decesul subprefectului Țurcaș la Horoatu Crasnei anulează Zilele comunei

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.