Debbie Rowe: Jackson nu era tatal copiilor mei

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, cu care starul pop are doi copii – Prince Michael si Paris -, sustine ca acestia au fost conceputi prin inseminare artificiala, fiind folosita sperma donata de un doctor care si-a pastrat anonimatul, informeaza femalefirst.co.uk.
Debbie Rowe a nascut doi copii in timpul mariajului de trei ani cu Michael Jackson, dar a renuntat la drepturile parentale in 2001, contra sumei de circa 5 milioane de euro. Ea a declansat procedurile de recuperare a acestor drepturi in 2004, cand starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor. “Michael era divortat, trist si isi dorea copii. Eu am fost cea care i-a spus «Iti voi purta copiii». I-am oferit uterul meu, a fost un cadou. A fost un lucru pe care l-am facut ca sa il fac fericit. Eu am fost doar purtatoare. Nu era sperma lui Michael. Am fost platita pentru asta si am trecut mai departe. Stiu ca nu imi voi mai vedea copiii niciodata”, a declarat Debbie Rowe. Aceasta spune ca Michael Jacksons-a despartit de ea la scurt timp dupa nasterea dificila a lui Paris, in urma careia Rowe nu mai poate avea copii. “Nu am fost niciodata o mama buna, nu m-am simtit atasata de ei. A fost mai bine ca i-am lasat lui decat sa ii fi tinut eu”, a mai spus fosta sotie a starului.
Rowe, in varsta de 50 de ani, care sustine ca nu a intretinut niciodata relatii sexuale cu Jackson, pe parcurul relatiei lor, a adaugat: “Vroia sa ne prefacem ca suntem o familie. Dar nu am trait niciodata impreuna, ca un cuplu. Nu am facut sex niciodata”.
Rowe lucra ca asistenta medicala pentru un dermatolog de la Hollywood cand l-a cunoscut pe Jackson. Dupa ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destramat, in 1996, Debbie a incheiat o intelegere cu cantaretul pentru a-i oferi un copil. S-au casatorit in Sydney, Australia, pe cand Rowe era insarcinata in sase luni cu Prince Michael. Relatia lor s-a incheiat in anul care a urmat nasterii lui Paris, 1999.
In urma procesului de divort, Jackson a fost de acord sa-i plateasca lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divort si 600.000 de euro anual pentru urmatorii sase ani. Rowe a mai primit o casa in Beverly Hills si o masina marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord sa-si viziteze copiii doar o data la 45 de zile, conform deciziei judecatoresti.
Dupa ce a renuntat la drepturile parentale in 2001, Rowe a declansat procedurile de recuperare a acestor drepturi in 2004, cand starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor (de care a fost achitat ulterior, n.r.). Au urmat ani de dispute la tribunal, dar, in 2006, cei doi au ajuns la o intelegere judiciara, ai carei termeni nu au fost facuti publici. In urma intelegerii dintre Rowe si Jackson, copiii au ramas in custodia tatalui.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *