De Ziua Educației, ISJ Sălaj a premiat dascălii pensionari

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj a fost o zi de joi cu momente de emoție și omagiu adus cadrelor didactice care, după zeci de ani în care au sădit rădăcinile cunoașterii și au crescut aripile necesare zborului vieții a generațiilor de elevi, și-au încheiat activitatea didactică pe parcursul anului 2022.

Educatoare, învățători, profesori la diferite materii, unii dintre ei și foști șefi în cadrul Inspectoratului Școlar și directori ai unităților de învățământ, au ieșit în acest an școlar la pensie, iar conducerea Învățământului sălăjean a decis să continue frumoasa tradiție de Ziua Mondială a Educației prin a le oferi diplome, scrisori de mulțumire pentru activitate, flori, aplauze și un momente artistic.

Elevi ai Liceului de Artă ”Ioan Sima” din Zalău, însoțiți de directorul unității de învățământ, Titus Câmpean, le-au dăruit un moment artistic memorabil celor 38 de cadre didactice pensionare.

Vasile Bulgărean, inspectorul școlar general, alături de adjuncții săi, Corina Forț și Ervin Faluvegi, au adresat mesajele de mulțumire și aprecierea pentru eforturile depuse în slujba Învățământului sălăjean de-a lungul anilor, le-au oferit diplome și flori.

”Pentru dumneavoastră, care ați ars ca o lumânare pentru a-i lumina pe alții, care ați șlefuit diamnate ca el să poată străluci, care ați educat atâția elevi ca ei să devină oameni adevărați, cu siguranță, toți anii au fost plini de viață. O viață dăruită Școlii, o viață în care ați format caractere, ați modelat personalități și, mai ale, ați adus în inimile atâtor generații lumina cunaoșterii. (…) Iată, a venit vremea să vă mulțumim din adâncul inimii pentru efortul stăruitor și îndelungat depus în Școală și pentru Școala sălăjeană. Cu prilejul încetării oficiale a activității și a trecerii la pensie vă transmit, în numele Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și al meu personal, sincere felicitări și aleasă recunoștință. Vă doresc să vă bucurați multă vreme de rodul muncii dumneavoastrp de-o viață, să aveți parte de liniștea și odihna pe care le meritați, cu prisosință”, a fost mesajul inspectorului școlar general.

La eveniment au participat și inspectorii școlari de specialitate și angajații instituției.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut