De Ziua Internațională a Copilului, Primăria Municipiului Zalău, prin Casă Municipală de Cultură, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Biblioteca Județeană „I. S. Bădescu” Zalău, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Palatul Copiilor Zalău, Clubul sportiv „Alegria”, Clubul sportiv „Winagers” și Logiscool Zalău organizează o serie de activități și un program artistic în Parcul Central Municipal.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, distracția începe în Amfiteatrul din Parcul Municipal Central cu Clubul sportiv „Allegria”, Clubul sportiv „Winagers” Atelierul de dans „Transilvania”, Ansamblul Folcloric „Columna”, program artistic susținut de Palatul copiilor, de cursanții Școlii Populare de Arte și Meserii și ai Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău. Invitat special este Ella Bella.

Tot începând cu ora 10.00, în Parcul Central Municipal vă așteaptă și o serie de ateliere de creație, activități interactive, concursuri cu premii, organizate de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu”, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Logiscool Zalău, Palatul Copiilor, Consiliul local al tinerilor.