De vineri, trafic rutier închis pe strada Unirii

Începând de vineri, strada Unirii se închide traficului rutier, pentru lucrările de modernizare aflate în derulare.

Anunțul a fost făcut de Primăria Zalău care va anunța și traseul stabilit după ce va găsi varianta optimă alături de toți factorii implicați.

Pe Unirii, va începe șantierul firmei contractate de Compania de Apă Someș care va realiza lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare din zonă, după care vor urma lucrările de modernizare și pietonizare a străzii, concomitent cu modernizarea curții Colegiului Național ”Silvania” Zalău, a platoului de marmură din fața Palatului Administrativ și cu modernizarea Pieței Iuliu Maniu.

”Dacă zilele trecute au început lucrările la Platoul de marmură și în curte la Colegiul Național <Silvania>, începând de mâine, Compania de Apă Someș va realiza lucrări prin AWE Infra SRL, lucrări ce fac parte din Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată din judetul Cluj și Sălaj și urmăresc reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Zalău și extinderea alimentării cu apă și canalizare în UAT Zalău. În aceste condiții, Primăria municipiului Zalău alături de toți factorii împlicați în acest proiect analizează un traseu pentru a devia circualația rutieră în zona, începând de vineri dimineața”, se arată în informarea municipalității.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut