De teama majorarii, cozi la Taxe si Impozite

0

Vestea ca toate impozitele pe proprietati ar putea creste cu 24,4%, de la 1 aprilie 2009, i-a speriat si pe zalauani, in ultimele zile acestia prezentandu-se in numar tot mai mare la ghiseele Serviciului Taxe si Impozite din cadrul Primariei Zalau.
Si ieri, zeci de contribuabili stateau la coada la casierii pentru a afla cat au de platit pentru locuinte si terenuri, sperand ca, daca platesc acum vor fi scutiti de majorarea anuntata de guvernanti. “Abia am luat salariul si am venit sa platesc mai repede decat in alti ani, dupa ce am auzit la televizor ca e posibil ca impozitele locale sa creasca”, ne spune o doamna intre doua varste. “Este strigator la cer ce vor sa faca. Astia ne jupoaie de vii”, intervine un pensionar.
Cei care se grabesc sa-si achite anticipat si integral obligatiile catre bugetul local, beneficiaza, pana la 31 martie 2009, de o bonificatie de 10%.
Precizam ca reprezentantii Guvernului au anuntat intentia de a majora toate taxele si impozitele locale cu 24,4%, sub pretextul ca e vorba despre o aliniere la evolutia ratei inflatiei si la cresterea valorii proprietatilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut