decembrie 5, 2022

De sarbatori, sute de politisti si jandarmi – in strada

Politistii si jandarmii salajeni vor veghea in zilele de Pasti, pentru ca populatia sa poata petrece in tihna si liniste sarbatorile. “Masurile de ordine vor fi asigurate de patrule mixte, formate din politisti si jandarmi, avand ca obiectiv combaterea infractionalitatii stradale, a infractiunilor cu violenta si a furturilor si de neutralizare a oricaror actiuni de natura sa impiedice desfasurarea normala a manifestarilor specifice acestor sarbatori”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban. Potrivit declaratiilor sale, vor fi implicati 457 de politisti, 263 de jandarmi si 65 de lucratori ai ISU (pompieri).
De asemenea, aproape 80 de echipaje auto, vor avea misiunea de evitare a ambuteiajelor rutiere, precum si fluidizarea si controlul circulatiei pe principalele artere rutiere din judet.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *