De sâmbătă, vaccinare anti-COVID fără programare

0
343

Începând se sâmbătă, 8 mai, persoanele care doresc să se vaccineze anti-COVID se pot prezenta în centrele de vaccinare, fără o programare prealabilă.
Cei cu vârsta de peste 60 de ani se pot prezenta oricând, în intervalul orar de funcționare a centrului (08.00-20.00), iar cei având vârste de până la 60 de ani, începând cu ora 14.00.
Se poate opta pentru tipul vaccinului în funcție de fluxurile existente în centre: Zalău – Pfizer, Astra Zeneca, Șimleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei, Hida, Sărmăşag şi Ileanda – Pfizer, Crasna – Moderna.
În funcţie de disponibilitatea dozelor de vaccin, se pot aloca numere de ordine, persoanele programate având prioritate la vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.