De luni, avem retete electronice

  0
  9

  De luni, 1 iulie, intra in vigoare reteta electronica. Vechea reteta, pe hartie, va fi inlocuita, practic, de un cod de bare dar varianta moderna de prescriptie aduce o multime de neajunsuri pentru cei care vor ajunge la farmacie.
  Daca aveti nevoie de un medicament care nu se gaseste la momentul respectiv in farmacie, nu mai puteti primi un inlocuitor. Aveti la dispozitie doua variante: Ori luati de pe reteta medicamentele care se gasesc in farmacie, lasati reteta si pentru celelalte va incercati norocul si in zilele urmatoare, ori va luati inapoi reteta si luati la rand farmaciile din oras, pana gasiti una care are in stoc tot ce va trebuie.
  Inainte ca medicul sa va valideze reteta, aveti grija sa va asigurati ca aveti in buzunar bani suficienti pentru medicamentele prescrise. In caz contrar, cereti-i sa va treaca pe reteta altele, mai ieftine. La farmacie nu veti mai putea face acest lucru. Aflati mai multe in editia tiparita de luni a ziarului „Graiul Salajului”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

  Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

  Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.