De la Sportul Şimleu, tocmai la UTA Arad!

0
33

La doar 16 ani, Debre Istvan a ajuns în curtea uneia dintre cele mai iubite echipe din România

Încă de la vârsta de 10 ani, Debre Istvan a început fotbalul la Viitorul Zalău, însă nu a stat prea mult la clubul zălăuan, deoarece el s-a transferat mai aproape de casă, la Sportul Şimleu.

Având ambiţie şi fiind susţinut de către părinţi, Debre Istvan a fost în probe la CF Liberty Salonta, însă nu a apucat să joace foarte mult la grupele de juniori de la formaţia bihoreană, deoarece clubul s-a desfiinţat.

Aventura sa a continuat pentru o scurtă durată la LPS Bihorul Oradea, după care a revenit la gruparea de la poalele Măgurii.

Marea provocare pentru tânărul din Pericei a venit în vara trecută, când a fost dorit de cei de la UTA Arad. Acolo, sălăjeanul a şi ajuns, iar acum apără buturile formaţiei de juniori republicani, dar şi cele ale formaţiei secunde, ce evoluează în Liga a IV-a Arad.

Deocamdată, el nu a avut contact cu echipa mare din Liga a II-a, însă aşteaptă ca oficialii să-i propună un contract, având în vedere că el are doar de 16 ani.

 “Mă bucur că am făcut acest pas, chiar dacă deocamdată joc la juniori şi la echipa secundă, însă sunt tânăr şi am tot viitorul în faţă. Aştept ca cei din conducere să îmi propună un contract. Eu mi-aş dori să rămân la Arad. Sunt de aproape un an la UTA şi mă simt foarte bine aici. La început a fost mai greu, fiindcă nu eram obişnuit cu efortul la un nivel atât de ridicat, dar între timp m-am acomodat”, ne-a declarat Debre Istvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.