ianuarie 31, 2023

Initiat in anul trecut scolar, proiectul-program “De la inima la inima” a continuat si in acest an la Scoala Gimnaziala Ip, la propunerea si cu sprijinul membrilor Consiliului elevilor. Obiectivul principal al proiectului a fost actiunea caritabila, de ajutorare a Caminului pentru copii si tineret din Alesd, judetul Bihor, unde 26 de copii si adolescenti, cu varste intre 3 si 18 ani, orfani sau abandonati de catre parinti, au mare nevoie de ajutor, oricat de mic si de oriunde ar veni, pentru a putea supravietui. Cei 160 de elevi ai Scolii Gimnaziale Ip au raspuns propunerii colegilor lor, membri ai Consiliului elevilor, si au donat in special jucarii, rechizite si bani, din care au fost cumparate alimente (ulei, zahar, orez si paste fainoase). Duminica, 14 decembrie 2008, membrii Consiliului elevilor, insotiti de consilierul educativ si de presedintele Consiliului repre-zentativ al parintilor, au facut o vizita copiilor de la Caminul pentru copii si tineret din Alesd, le-au dus darurile pregatite si pentru fiecare copil un pachet cu dulciuri si fructe.
Acum, in prag de sarbatori, cuprinsi de febra pregatirilor si cu gandul la bradul de Craciun si la darurile pe care Mosul ni le va aduce, sa nu ii uitam pe cei napastuiti si lipsiti de caldura parinteasca si sa le intindem o mana de ajutor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut