februarie 5, 2023

De la ARR, amenzi de peste 350.000 de lei

Inspectorii Autoritatii Rutiere Romane (ARR) – Agentia Salaj au efectuat, pe parcursul anului trecut, impreuna cu reprezentanti ai Serviciului Politiei Rutiere Salaj, ai Registrului Auto Roman si ai Sectiei Drumurilor Nationale, 493 de controale in trafic. Potrivit spuselor Corneliei Silaghi, sefa Agentiei Salaj a ARR, au fost verificate peste 3.800 de autovehicule de transport marfa si persoane, aplicandu-se 166 de sanctiuni, in valoare totala de 353.000 lei.
Printre principalele nereguli constatate se numara lipsa aparatului tahograf sau utilizarea unora defecte, nerespectarea timpilor de conducere, a pauzelor si perioadelor de odihna si repaos, neutilizarea sau utilizarea defectuoasa a diagramelor tahograf. Alte nereguli vizeaza lipsa copiei conforme a licentei de transport, a documentelor de transport persoane ori a atestatelor conducatorilor auto. De asemenea, inspectorii ARR Salaj au aplicat zece contraventii in valoare de 6.500 lei pentru lipsa limitatoarelor de viteza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut