decembrie 7, 2022

De la 1 ianuarie 2020, pensiile militare se majoreaza

Anuntul a fost facut de unul dintre cei mai importanti ministri din Guvernul Orban.
Toate pensiile militare de stat vor fi indexate cu 4,6%, de la 1 ianuarie 2020, a anuntat Ministerul Apararii Nationale.
Nicolae-Ionel Ciuca, ministrul Apararii Nationale a avut, luni, 18 noiembrie, o intrevedere cu Forumul structurilor asociative ale cadrelor militare in rezerva si retragere din Sistemul National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala. Subiectul principal al discutiilor a fost situatia pensiilor militare.
Ministrul Ciuca a subliniat ca "este foarte important sa analizam si sa venim cu propuneri privind solutiile legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in cadrul pensiilor militare de stat, asa cum a precizat si prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii de lucru de saptamana trecuta de la Ministerul Apararii Nationale".
Demersul nu afecteaza indexarea pensiilor prevazuta pentru anul viitor
Toate pensiile militare de stat vor fi indexate cu 4,6 %, incepand cu 1 ianuarie 2020, asa cum sunt prevederile legale, sumele aferente acestei indexari fiind prevazute in proiectul de buget al MApN pentru anul 2020.
Reprezentantii structurilor asociative au reiterat propunerile facute anterior care sa vina in sprijinul rezolvarii acestei probleme.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *