decembrie 2, 2022

De ieri, sala de sport a liceului din Jibou poarta numele Stefan Birtalau

In semn de apreciere si recunoastere a performantelor exceptionale obtinute in handbalul romanesc, salii de sport a Liceului “Ion Agarbiceanu” Jibou i s-a atribuit de ieri, numele lui Stefan Birtalau, fost elev al acestui lacas de invatatura. Festivitatea a avut loc in curtea liceului dezvelirea plachetei cu numele incrustat al marelui handbalist, si a fost organizata din initiativa unui alt elev al acestui liceu, antrenorul Gheorghe Tadici. A fost prezent si cel mai valoros conducator de joc in handbalul mondial, presedintele FRH Cristian Gatu.
Au participat de asemenea, prefectul judetului Ionel Ciunt, presedintele C.J. Tiberiu Marc, primarul Jiboului Eugen Balanean, reprezentanti ai unor institutii judetene, profesori ai scolilor din oras si multi elevi.
Vom reveni cu alte amanunte in ziarul nostru de maine.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *