De Dragobete, Cinema Scala își deschide porțile. Avatar și Titanic, primele filme după 18 ani

Primăria municipiului Zalău anunță că, după o lungă perioadă de așteptări, Cinematograful Scala își redeschide porțile în data de 24 februarie 2023. Sălile de cinema și planetariul digital sunt pregătite, primele filme sunt stabilite, urmează doar să se finalizeze site-ul pentru a se putea face rezervări online și să se deschidă Casa de bilete.

Cert este că, vineri, în sala mare, de la ora 17.00, va rula filmul Avatar: The Way of Water, 3D, subtitrat în limba română, având o durată de 192 minute. În sala mică, de la ora 17.45, va rula filmul Titanic: a 25-a Aniversare (relansare exclusiv în 3D – remasterizare 3D), având o durată 194 de minute. La Planetariu, începând cu ora 15.30, va putea fi vizionat Audio Universe: Tour of the Solar System, iar la ora 19.30, Sunstruck.

”Publicul spectator este așteptat pentru a redescoperi plăcerea vizionării filmelor și a se bucura de un cinematograf recent renovat și amenajat, prevăzut cu 2 săli de cinema, ambele funcționale în sistem 2D și 3D, și un planetariu digital. Filmele care urmeză să ruleze, precum și orele de difuzare, vor fi anunțate în cel mai scurt timp. Menționăm faptul că la site-ul Cinematografului Scala încă se lucrează și vă asigurăm că va deveni operațional în cel mai scurt timp. Vom reveni cu specificații precise în momentul în care rezervările online și casieria vor deveni funcționale și se vor putea achiziționa bilete”, se precizează în inofrmarea municipalității.

Cinematograful Scala va fi deschis publicului zilnic, de luni până vineri între orele 15.00 și 23.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 12.00 – 23.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *