De doua ori mai putini profesori titulari fata de anul trecut

0
35

Posturile care vor fi scoase la concurs spre titularizare sunt in scadere, fata de anii anteriori. In 2010 se pot titulariza in Salaj doar 93 de profesori, fata de peste 200 cati au fost in 2008 si 2009. Numarul scazut de posturi scoase la concurs, anul acesta, este consecinta comasarii claselor si a scaderii numarului de elevi.
Concursul de titularizare se va desfasura la Liceul Pedagocic „Gheorghe Sincai” Zalau in data de 14 iulie. Inscrierile se fac in perioada 14 – 25 iunie, cand se primesc dosare pentru titularizare, detasari la cerere si dosare pentru continuitate. Profesorii dintr-o scoala pot cere sa ramana in scoala in care predau pe o perioada de trei ani, prin continuitate, lucru care se face la propunerea scolii si cu avizul inspectoratului scolar. Noutatea de anul acesta este ca subiectele vor fi comunicate de Ministerul Educatiei la nivel national, fata de anul trecut cand au fost intocmite la nivel de judete.
Listele cu posturile titularizabile se va afisa cu o luna inaintea examenului de titularizare, pe 14 iunie, la sediul Inspectoratului Scolar Salaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.