ianuarie 29, 2023

Mai multi salajeni au ajuns in regim de urgenta la spital, de Craciun. Pe langa numarul mare de fracturi -75, care se mentine relativ constant in fiecare weekend, cele mai multe persoane au reclamat stari febrile, pneumonie, viroze, numarul lor fiind 76. Alti 39 de salajeni au facut exces de mancare la masa de Craciun, ajungand la spital cu afectiuni stomacale, gastrite, enterocolite, 13 au suferit de colica abdominala, cinci au facut crize biliare, iar 19 au avut nevoie de ingrijiri medicale pe fondul consumului excesiv de alcool. Accidentele rutiere care au avut loc in perioada 25-28 decembrie au trimis in spital sapte persoane, iar agresiunile opt persoane. In total, au fost inregistrate 480 de urgente din care doar 137 reprezentau cazuri reale de urgente medicale. “n perioada mentionata, 142 persoane au fost internate.
Sunt insa si vesti bune. Potrivit purtatorului de cuvant a spitalului, Codruta Puscas, in zilele de 25-28 decembrie au venit pe lume 26 de bebelusi, sase dintre ei chiar in prima zi de Craciun (doua fetite si patru baietei), cu greutatea cuprinsa intre 990 si 3660 grame. Primul nascut din data de 25 decembrie a fost un baietel de 2880 grame care a venit pe lume in jurul orei 3,00 dimineata. Starea de sanatate a copiilor si a noilor mamici este buna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut