februarie 6, 2023

De ce sunt o investitie buna Smart TV-urile LG?

La momentul actual alegerea unui televizor care sa îndeplineasca toate cerintele consumatorului si sa fie la un pret accesibil nu este un lucru departe de realitate, însa nimeni nu spune ca va fi usor sa alegi dintre atât de multe modele disponibile. Nu încape îndoiala, în 2018 ai nevoie de un televizor Smart pentru a te bucura de o adevarata experienta. Accesul la internet, aplicatii si functii smart sunt absolut necesare pentru a facilita operarea pe orice televizor si trebuie sa stii ca nu degeaba Smart TV-urilor de la LG le este atribuit întotdeauna un loc fruntas în preferintele clientilor. Daca te gândesti sa investesti într-un nou televizor, atunci îti voi spune de la început ca un LG Smart TV este alegerea recomandata, dar haide sa vedem si ce anume trebuie sa ai în vedere atunci când cumperi un televizor.

rn

Majoritatea îsi seteaza un buget fix în care vor sa se încadreze si nu acorda suficienta importanta altor specificatii si, în fond, a utilitatii televizorului pe care vor sa îl cumpere. Chiar daca toate LG Smart TV-urile functioneaza ireprosabil, este posibil sa nu fi multumit de produsul tau tocmai pentru ca nu ai ales ceva potrivit nevoilor tale. Întâi de toate, decide locul în care vrei sa amplasezi noul televizor si calculeaza distanta de la canapeaua/patul din care vei urmari TV-ul si pozitia acestuia. Oricât de încântat ai fi de noul Smart TV, cu siguranta nu va fi foarte comod sa te chinui sa distingi imaginile sau textul de pe un televizor prea mic sau sa îti afecteze vederea un televizor prea mare si apropierea prea mare fata de acesta.  Pentru a te orienta mai usor, o regula de baza în privinta display-ului ar fi urmatoarea: distanta dintre ochi si ecran trebuie sa fie de 1,5 ori mai mare decât diagonala ecranului.

rn

Când vine vorba de rezolutie, nu este recomandat sa alegi un televizor care nu suporta rezolutia Full HD (1080p). Compania LG produce o multime de modele care sa întruneasca specificatiile, astfel ca alegerea unui LG Smart TV de 1080p este mai simpla ca niciodata. În schimb, poti opta pentru un televizor cu ecran 4K care va oferi o imagine spectaculoasa prin faptul ca are de patru ori mai multi pixeli decât unul Full HD si detalii mai mari, însa multi considera ca diferentele dintre calitatea imaginii de pe un astfel de model si unul 1080p sunt, de multe ori, greu de observat.

rn

Gama de Smart TV-uri este mai generoasa ca oricând, dispozitivele oferind performante mult mai bune decât în trecut. Unul dintre principalele avantaje oferite de un Smart TV este faptul ca poti naviga pe orice pagina de internet, inclusiv pe cele care ofera continut si servicii de tip Video Streaming sau VOD (Video On Demand). Desi în România functiile pentru Smart TV-uri ar necesita ceva inovatie, exista câteva servicii importante care îti ofera acces contra cost la emisiunile preferate de la TV, la filme cu subtitrare în româna sau la stiri: Voyo, ofera emisiuni ale trustului Pro, Antena Play, emisiuni si filme ale trustului Intact, See Now sau HBO Go. Înca un aspect care cu siguranta te încânta: pe orice LG Smart TV ai acces la retelele sociale Facebook, Twitter sau Skype si te poti conecta fara probleme având conexiune Wi-fi.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut